♥ MY WORDS ♥
Kadang² Allah hilangkan matahari dan mnurunkan hujan juga petir .puas kita menangis mencari matahari . Rupa² nya Allah ingin menghadiahkan kita pelangi.
Zuliyanie Aniey: ♥ HAPPY BEFDAY 21 ♥

♥ HAPPY BEFDAY 21 ♥


selamat petang bloggers sekalian . nahh jumpa lagi kita d entry baru ni kan ? kan berapa ari yg lepas aku nak buad entry pasal befday aku tuh . nway "HAPPY BEFDAY TO ME" yang ke 21 tahun . and genap 21 tahun 1 bulan hari ni . pelik kan kenapa baru buad entry padahal befday dah sebulan blalu . hermm camney sebenarnya, tima befday tuh t'sangat la busy dengan homework + esaimen + projek , haa ! tu la pasal smpai xda masa nak b'leter lama² kat blog buruk ni . banyak benda nak story tapi tunggu jaa la . tunggu bila abis FINAL EXAM baru laa bole b'leter suma yang t'sirat selama ni . fuhh ! banyak sangat . yang penting aku sabar dan redha jak apa yg blaku . 

okayy , now "ATTENTION PLEASE" . anak sulung pacik Mansur nak potpet² kejap pasal befday dia ari tuh . hehehe ☻ firts sekali nak ucapkan banyak² terima kasih pada yang wish tuh xkira la kat hp ( kol + msg ) , wall fb , wall twitter . and terima kasih xt'hingga untuk my special someone Mr.Ambie tuh buad surprise yaa . susah² jak laaa . thankss juga kawan² n lect yang b'subahat dalam hal ni . okay , malam sebelum befday aku tuh , aku dah buad harapan yang si Ambie tuh la orang first wish aku , tapi GAGAL . ahh kecewa sungguh . sapa sangka kan orang yg kita syg tuh bukan org pertama wish sebalik nya orang yg aku xsangka , xundang plak yg wish . fuhh , b'deru airmata ku time tuh . pa lagi mood malam tuh 100% hilang begitu jak . aku cakap dengan diri sndiri , xpaaa , ini dugaan , ALLAH pilih aku untuk jadi orang yang sabar , orang sabar tu kan d sayang Tuhan . syukur lahh :) malam tuh , aku tgah oncall dengan Ambie dengan harapan dia ingat befday aku , xkan la befday arwah tuh dia ingat plak kan ? ini tidak adil bagi ku . sayang ! biar la dia jadi masa lalu mu , dan aku sekarang ni jadi masa akan datang insyaALLAH ♥ sebenarnya , kecik hati juga kan sebab kau sanggup lagi wall d fb sendiri wish kat diaa , awal lagi tuh . makna nyaa kau ingat dari awal lagi . tapi aku ? kau ingat ka ? ada ko buad kat aku macam ko buad dekat dia ?  xda kan ? aku jeles sebenarnyaaa :'( walaupun kau dah buad surprise hantar kek tuh tapi bg aku , aku belom puas hati selagi kau xda wall d fb kau jugaaa . tapi aku diam , aku xmau cakap , aku xmau bahas hal tuh . biar lahh . nevermind okeh . aku tunggu jugaa notification fb , tapi hampa , kecewa . sampai sekarang xda :'( okeh aku lupa kan hal tuh sebab aku xmau ingat suma hal diaaa masa dulu . macam rugi diri sendiri . asyik nak fikir kepentingan orang laen . jadi aku sapa nak fikir . hahah ! sapa² jak la yg sudi k . kadang tuh bila aku fikir balik betul juga org yg x d undang tuh cakap , kalau dia betul² syg kat kau dia sanggup buad apa jakk tapi ni tidak ! urghh , tidakk , oh manusia yg btopengkan hantu , aku nak tanya kau boleh ? napa kau boleh cakap sampai macam tuh sekali , ko ingat kalo kau cakap cam tuh aku nak couple dengan kau ? oh no men ! cinta ku setia dengan dia jak , tulus untuk dia , walaupun kau cuba lemahkan semangat ku . aku tetap kuat sebab cinta ku dengan dia kuat macam badang ! hahah . sori ya boy . terima kasih la sebab kau baek sangat kat aku , kau salu msg aku tapi sori tiada balasan , sebab aku tau , aku bole fikir sendiri kalau aku layan kau mesti nnt akan jadi macm dulu , sapa sangka kan b'putik kembali . haha ! tapi rasa nya tidak la sebab aku dah buang kau jauh² , tinggal Ambie + family aku jak kat hati ni . aku ingat lagi , time befday kau ari tuh 21/10 , kesian juga kat kau , hari² kau kol selama 7hari tuh tapi syg sesaat pun aku xangkat panggilan kau , msg kau pun x t'balas . sorii lagi yaaa . btw , HAPPY BEFDAY jugaa :) 

okee sebagai penutup nyaa , ( ceh macam buad karangan plak ) bagi aku , in my opinion and i think . seperti orang laen cakap , ingat laa tarikh² penting yang b'kaitan dengan kamu , ingat dengan orang yg kamu syg, org yg sayang kamu , hargai diaaa selagi ada . jangan kecik kan hati nyaa , walaupun diam tapi hati nya sapa tau kan ? mcm yg aku salu cakap kalau tengah marah "SENDIRI MAU INGAT LAH" . to Mr Ambie sori laa yaa kalau t'kasar bahasa , kurang ajar , minta puji , trep manja dengan b , suka kasi marah lagi . memang rugi  la kau couple sama aku tapi bagi aku , aku syukur sangat² sebab dpt couple macam kau ambie walaupun kau tuh nda pndai memujuk . sakit hati kadang² . and paling penting mok cakap ni terima kasih kek ari tuh . terharu sangat sebab ni la first time couple aku buad surprise . ngeee ☻dan paling penting ayat kat atas kek tuh "I LOVE U SO MUCH" atas kek tu la buad aku sangat happy sebab kau berani buad bgtu . suma kwn skelas tengok kek tuh . lect pun tengok . malu laaa =.=' tapi ayat tu laa sampai aku yakin yang kau sayang aku kan ambie ? okehh laen kali befday kitaa , mau celebrate sama² , makan sama , suap lagi , ohh romantik nya tuhh kan jellek ? aku harap , umur aku 21 tahun ni , aku lebih matang , pndai masak , pandai kemas rumah , pndai bdikari dan semua la , harap jugaaa d panjang kan umo , sihat salu, happy salu , rezeki melimpah² . and the last "I LOVE U MORE MUCH" ambie . thank you ! i appreciate this surprise 

bawah tu gambar² time befday sambut dengan kwn skelas dengan lect ♥ ♥ thank kepada yg t'libat 


♥ iloveu somuch ♥



♥ fifie , nec , ummi ♥


♥ aku , suzi , ummi , dayang ♥



♥ classmate ♥



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Saya ♥


♥ Klik Button Like Jika Suka ♥

No comments:

TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI