♥ MY WORDS ♥
Kadang² Allah hilangkan matahari dan mnurunkan hujan juga petir .puas kita menangis mencari matahari . Rupa² nya Allah ingin menghadiahkan kita pelangi.
Zuliyanie Aniey: ♥ HINGGA HUJUNG NYAWA ♥

♥ HINGGA HUJUNG NYAWA ♥




hingga hujung nyawa ♥
begitu laaa lagu latar pada blog buruk aku niee
t'kena di hati plak lagu ni dengan aku . ouhh sedihhh :(
insyaALLAH , hingga hujung nyawa aku akan sayang kau Mr.Ambie !!

Mr.Ambie , Mr.Ambie, Mr.Ambie
iloveu somuch ♥♥♥

actually, aku xtau nak cita pasal apa tapi cita jak la .
the firstly , aku salu mimpi someone . ishh ! xsuka nyaaaa . nightmare dream !
mimpi my-ex . entah berapa kali dahhh . iskk xpena pun tfikir pasal diaaa . pa hal pulak dia muncul dalam mimpi buruk aku ? ehhh xsuka laa . tapi ber kan jak laaa .
yg penting xganggu hubungan aku dengan Ambie .

The second story ~~ tadi time tengah tido tuh , maghrib² lagi . i've received 1messege from my dad suru kol . sebab i kan free kol . hehehhe ! haaaa kol laaa terus dengan mata t'tutup lagi
then cita² ngan bapa , pasal bila exam , balik , pa suma . ehhh !
tiap kali kol bila balik . auwww ! set bha mmg tanggal 16/12 . tapi rasa nya mau tukar flight kalo awal abis kursus . hikhikk ! nda sabar mok bebalikan sudaaa . b'tambah lagi konco² d umah . uncle & unty baru . hehehhe . ada suda tempat aku maen² kalo bosan sebab dpt uncle yg sporting . haaa ! da abis cita tu ngan bapa , tiba² bapa ckp nenek mu meninggal .
Ya Ampun , rasa darah ni b'henti sekejap . walaupun nenek tu nenek saudara aku . macik kepada bapa aku . tapi entah napa tiba² ingat muka arwah . time tuh mmg aku t'kejut berukk laa . xsangka plak kan . tapi seperti yg kita tahu Tuhan akan tarik nyawa kita bila² masa jaaa xkira time tu kita dalam keadaan sihat walafiat . Tapi , aku dapat rasakan bagaimana perasaan aku kalo aku berada d tempat unty bibie n uncle arsad . baru setahun lepas dorang kehilngan ayah t'cintaa tapi sekarang mereka kehilangan ibu tercintaa .
itu la yg dikatakan "jodoh hingga hujung nyawa"
ALLAHUAKBAR , Innalillah Wainnalillahi Rojiun
sesungguhnya dengan Dia kita kembali semula . kita hanya pinjaman d duniaaa .
semoga kedua² roh arwah d tempatkan dengan orang yg beriman .
Al-FATIHAH

and the third story about Mr Ambie . huhh ! dalam kol 9malam tadi kol tu budak sebab tadi d kol xjawab pulak . mandi kot .
tengah oncall tapi tyme tu aku chat dengan uncle arsad aku . so rasa bzy ckit
tapi dengar² jak soranya cam orang xda mood . balik² jak suru kita bckp .
time tu juga aku maen² ngan dia miskol² pkai num bru aku . hahha !!
xlama tu dia ckp dia penadd keja tadi , mengantuk . so ber la dia tido
tapi yg geram nya tuh dia belom lagi p makan . ishh macam budak² bhaa mau d maraaa
asyik aku bckap mungkin dia dah tido tapi aku plak yg geram . nak tido pegi la masuk bilik .
Ni bising lagi kat luar . pastu aku yg d marahnya ! ehhh skitnya jiwaaa
tinggi lagi soranyaaa . ahh nevermind ! off trus nfon . kecik ati ku bila orang tggi sora cam tu
tapi , sebelom dia tinggi kan sora tu sepat laek dia cakap .
"haaa ! jan buad sembarangan sana ar . awas ! mcm nda sedap ati ni "
ishhh , apa kaaa . tapi tyme tu perasaan aku pun yaaaaa bestt ehhh . risau juga rupa nyaaa
tapi mcm jak kita mau buad pa² bhaaa .
dun worry , i will love u untill end . hikhikk
macam tu lagu "hingga hujung nyawa"

okeee , now da jam 1.22am . tapi masa belom mengantuk . hikhik :)
btw , gudnight u all ♥ ♥



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Saya ♥


♥ Klik Button Like Jika Suka ♥

1 comment:

cik yuyu said...

hi.. yuyu follow sini.. come visit my blog.. http://www.sayeshukepink.com/

TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI