♥ MY WORDS ♥
Kadang² Allah hilangkan matahari dan mnurunkan hujan juga petir .puas kita menangis mencari matahari . Rupa² nya Allah ingin menghadiahkan kita pelangi.
Zuliyanie Aniey: HAPPY BEFDAY SAYANG

HAPPY BEFDAY SAYANG


HAPPY BEFDAY SAYANG . 
semoga d panjangkan umo , seat salu , d murahkan rezeki dan d jodohkan kita . hahahha ! aminnnn :)
jangan nakal² , jangan curang² . tuak suda tu umo tapi orang nya still muda , cehh ! muda la sangat kan .

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN aku tujukan pada orang yang aku sayang , orang yang aku cinta 
ini dia orang nya Jamri Japar


Jamri Japar nama diberi oleh parents nya , dilahirkan pada 19 Julai 1991 . Tempat lahir ntah d mana . Seorang yang baik , pandai buat lawak bodoh , gila , kilik , sinting .
Seorang yang penyayang . Penyayang ka ? 
Seorang yang jujur . alhamdulillah setakat ni
Seorang yang Pencinta Setia . aminn ( 1st dpt bf camni )
Seorang yang kuat makan , kuat tido . hahaha !
Seorang yang tidak ambil kisah 

Orang nya tinggi , xgemuk xkurus . okehh laaa
idung nya mancung , paling suka tingukk
mata nya besar²

THAT's why ILOVEU somuch b . paling setiaaa :)
muahmuahhhh 


okehhh , now nak cerita pasal surprise beefday Mr. Ambie nehh . haaaa ! tyme befday nya tu aku ada buad surprise kunun .aku suruh anak buah dia si Ekin beli kek . seminggu sbelum befday dia tu aku dah ada msg kat Ekin . just bankin duit n suru beli kak . tu jak aku mampu . ya lahhh jauh sangat kan . pa bule buad la :) nasib la Ekin dapat tolong . actually , ni la paling 1st tyme aku buad surprise kat BF aku . sebelum² ni xpena pun buad camni . just wish kat nfon jak . tapi ni kali la :) hahahha ! 
btw , tu xda beri seribu makna selain mendoakan dia . 
hermmm okehh kat bawah ni pic kek tu . sedap kaliiii 

1 more again . HAPPY BEFDAY SAYANG
iloveu somuch forever





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Saya ♥


♥ Klik Button Like Jika Suka ♥

No comments:

TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI