♥ MY WORDS ♥
Kadang² Allah hilangkan matahari dan mnurunkan hujan juga petir .puas kita menangis mencari matahari . Rupa² nya Allah ingin menghadiahkan kita pelangi.
Zuliyanie Aniey: PRAKTIKAL KU

PRAKTIKAL KU



hye sayangsayang !

seat x ari ni ? hehe lama dah xdgr kabar korang suma . almaklum la bzy sangat
hermm aniey nak btaw ni , selama x pena update2 blog ni , aniey bzy ngan keja (praktikal)
tu la pasal xpena nak update blog buruk ni . Mggu lalu plak baru la aniey buka blog ni , konon ny nak tukar suma ny , alhamdulillah suma da btukar , OK anie

y puas la juga tgok hasil yg aniey buat wlaupun copy paste jak tutorial ni , penat tau wat

ni la wat tu la . mcm2 la blog ni tpi aniey suka ! hah wana febre
t lagi aniey tukar suma ! nak tau ? konfom la PURPLE
dahdah ! aniey sbenanr ny bukan nak entri pasal ni . aniey nak share ngan para blogger pasal keja aniey(praktikal) kat kastam tu :) woww bezz !!

hermm .. aniey praktikal kat sana tuh lbih kurang 5 bulan lebih . so 1st tyme tu mang bosan . aniey ada share tau psal praktikal sbelum ni . then
, aniey dpindahkan ke bahagian penguatkuas
aan . dulu aniey kat bahagian pe
ngurusan .

herm kat unit penguatkuasaan tuh keja dia memang sangat m`cabar . kena brani , tabah buat keja . ye la bnyak kes2 kena buat . buka fail tutup fail . huhh bnyk gila . walaupun kos aniey yg saya ambil kat poli tuh sebenarnya xda kaitan langsuang . wakakak . buat je lah yg pnting pengalaman .

aniey baru kat bhgian penguatkuasaan tuh , klu xsilap dah n
ak msuk 4 mnggu dah . aniey ganti kwn praktikal yg tmt tempoh prak
tikal . hehehhe . hermm bnyk tau pengalam baru yg aniey dpt kat unit pengu
atkuasaan . aniey ikut pegawai pegi buat rondaan laut dengan kastam marin , buat operasi . huhh ! pengalaman pertama tu memang bez ! hahh , lpas n
i aniey bgi tgok ya :)

okeh kat bawah tuh picpic aniey ngan pegawai tyme buat OP
S :) enjoy it . byebye



ketua operasi memberi taklimat




para pegawai yg sporting dengar ta

klimat sebelum operasi


nah ! ni barang rampasan(rokok) bijak kan dorang ni buang barang dorang kat semak .
urghh ! myusahkan betul


hah ! ni tyme aniey ikut pegi buat rondaan laut ikut kastam marin .
tu bukan bf aniey ya . juz pegang tgn bab tkut jtuh lam laut nnt . tyme pic tu nak pindah

ke kapal lain . hehehhe


haha ! pic dengan kapal kastam marin . ni la paling first tyme .

woww ! bezz smpai ketawa2 . pengalaman (:


hermmm ! da abis da entry aniey kali ni . nex tyme aniey buat lagi ya

oke byebye sayangsayang (:

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Saya ♥


♥ Klik Button Like Jika Suka ♥

No comments:

TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI